Laten we kennismaken!

 Benieuwd naar de mogelijkheden?

Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

De koper

Zijn de kerstbomen van goede kwaliteit?

Onze Nordmann kerstbomen zijn van het allerbeste kerstbomenras. Een boom van dit soort groeit maar liefst 8 tot 10 jaar voordat hij gerooid kan worden. Dit geduld wordt beloond met een volle en symmetrische kerstboom die nagenoeg geen naalden laat vallen. De naalden zijn bovendien mooi glanzend, geurig en aangenaam zacht. De Nordmann kerstbomen van Xmas3.nl zijn eigen kweek of komen van gecertificeerde telers en worden geselecteerd op kleur, symmetrie en volle takken.

Tot wanneer kan ik een kerstboom bestellen?

De uiterste besteldatum is 22 november. Daarna worden de kerstbomen gerooid en vervoerd naar de vereniging.

Wanneer worden de bomen geleverd?

Wanneer wij de gegevens van uw clubvereniging hebben, zullen wij de bomen leveren in het weekend voor Sint Nicolaas.  Zaterdag 28 en zondag 29 november.

Hoe kan ik mijn bestelling ophalen?

Dit doet u door middel van het tonen van uw bevestigingsmail. Hierin staan uw contactgegevens vermeld en diverse unieke gegevens. Zorg ervoor dat u zichzelf kan identificeren.

De vereniging

Heb ik een vergunning nodig voor de XMAS3 Clubactie?

Wij adviseren om de actie binnen de eigen ledenkring te organiseren. Hiervoor heb je geen vergunning nodig.

Hoeveel sportverenigingen per plaats mogen meedoen aan de XMAS3 Clubactie?

Aan de XMAS3 Clubactie kunnen meerdere verenigingen deelnemen. Om geen overlap tussen de clubs te verkrijgen zal er afstemming plaatsvinden indien dit zich voordoet.  Je koopt immers niet meer kerstbomen al ben je lid van meerdere clubs.

Wat voor sportvereniging mag meedoen aan de XMAS3 Clubactie?

Elke sportvereniging mag meedoen aan de XMAS3 Clubactie! Of de sport nou basketbal, curling of voetbal is… Het kan allemaal!  Voor de aflevering van de bomen heb je in ieder geval tijdelijk een uitdeel / ophaal plaats nodig. Houd daar rekening mee.

Wanneer kan de XMAS3 Clubactie gevoerd worden?

Kerstbomen zijn seizoensproducten en worden uiteraard alleen voor de kerstperiode verkocht. De XMAS3 Clubactie begint in augustus. De kerstbomen kunnen tot en met 22 november besteld worden. De zaterdag en zondag voor Sinterklaas worden de kerstbomen geleverd bij de vereniging.

Hoeveel kerstbomen kan de sportvereniging maximaal verkopen?

Onbeperkt ? !  Dat klinkt wel heel ambitieus, maar zit er niet veel naast.  De marges van boom-telers zijn niet zo hoog. Alleen door op grote schaal te werken, kan de teelt succesvol zijn.  Wij verkopen 10 duizenden bomen per jaar .  Wij volgen nauwlettend de bestellingen, zodat we de verwachting en de werkelijkheid goed in beeld hebben. Komen we aan de grens van levering, kan het bestel proces worden aangepast.  Als dat gebeurd hebben we samen al wel heel veel bomen verkocht !

De Brexit en Corona, zijn die van invloed op de actie?

In 2020 zijn er geen gevolgen voor het transport van de bomen tussen Schotland en Nederland te voorzien.  In 2021 kan dat veranderen.

De huidige Corona maatregelen hebben geen beperkingen voor de levering van de bomen.  Onderhoud en transport vindt buiten plaats, met voldoende ruimte tussen de medewerkers.

Dat alles kan veranderen. Om zo veel mogelijk levering te garanderen, onderhouden wij contacten met Deense collega’s om in voorkomende situaties elkander te voorzien van bomen in Nederland of Schotland.

Bij de aflevering is niet het juiste aantal bomen geleverd of er zijn er beschadigd.

Wij zijn zelf als teler en verkoper bij de kap van de bomen in Schotland aanwezig en organiseren zelf het proces van kap tot levering bij u op de Club. Als het misgaat kunnen we u toch aan de juiste boom helpen.  Naast de leveringen aan Clubs hebben wij ook vrije verkoop standplaatsen.  Zo is onze boom altijd uw plezier.

Onze gegevens

T: +31 (0)10 3 600 300
E: info@xmas3.nl

Hoofdweg 336
3067 GK  Rotterdam

Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag of een opmerking? Wij horen graag van u!

Naam*

Mailadres*

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht